Od pavlina.pavlickova |
Fotbalový turnaj

Datum 10. 4. bylo pro nás velmi očekávané, protože se v tento den konal na místní umělé trávě fotbalový turnaj. Los nám určil skupinu A společně se ZŠ Sever, Jablonné, Zákupy a Slovankou.

První zápas jsme odehráli se ZŠ Zákupy. Soupeř to byl jistě hratelný a nás mrzela jedna špatně rozebraná situace, kdy jsme nechali trestuhodně soupeřova hráče zcela samotného na středu a ten pohodlně rozvlnil naši síť. Situaci nepomohl ani silný déšť, který stěžoval chytání míče.

Druhý zápas byl o poznání rychlejší, celý zápas nás soupeř z Jablonného mačkal jako citron, avšak vsítit branku nám nedokázala a my remizovali 0:0.

Třetí zápas jsme sehráli se ZŠ Sever, který vypadal jako přes kopírák se zápasem prvním. Smolná prohra 1:0 nám zavřela cestu v dalším setrvání v turnaji.

Poslední zápas se ZŠ Slovanka jsme tedy hráli pouze o čest. Nasazení týmu bylo vysoké, dokonce jsme sahali po výhře, ale náš střelec v koncovce selhal.

Turnaj jsme tedy zakončili na celkovém 3. místě, což pro nás byl spíše úspěch.

Mrzí nás ale mnoho zranění, turnaj nedohráli Ivan, Lukáš, Michal, ani Honza Cagala.

Školu reprezentovali: Max Nefedov ©, Filip Socha, Táda Lorenc, Dan Černý, Filip Kneifl, Lukáš Kubelka, Dan Stehlík, Ivan Tran, Jirka Čada, Kryštof Bubla, Jan Cagala, Jan Chlouda

 

Mgr. Ondřej Riljak