Od pavlina.pavlickova |
Pohár rozhlasu - chlapci

7. 5. se konal tradiční atletický meeting Pohár rozhlasu. Atletické disciplíny obsazené těmi nejsilnějšími sportovci se vždy v tento den mění ve skvělou podívanou. Chlapci vyrazili v možné nejsilnější sestavě, jakou jsme mohli sestavit. Jediná smutná věc bylo onemocnění Martina Matury, a ještě následně nečekaná nepřítomnost Mirka Ouského, který se na závody nedostavil. V běhu na 60 metrů jsme měli z našich rychlíků – například Dana Kanského, Filipa Sochu a Ráďu Pavlíčka. Do písku se snažili, co nejdále od odrazového břevna zanechat svou stopu Filip Kneifl, Jirka Jablonský, David Kubáč a Štěpán Sabáček. S těžkou koulí si pohrávali Ivan Tran a Jirka Čada. Svůj švih na kriketu předvedl Oliver Stránský a Zolby. 

A obrovskou radost nám udělal skok vysoký. Tady senzačně zabojoval Dan Stehlík, Táda Lorenc a Domča Kubáč. Svou vytrvalost naplno předvedl a rozbalil Domča Zdich. 

Velmi děkuji všem chlapcům za perfektní práci a ukázkovou reprezentaci školy. Každý si sáhl na dno, aby své osobní rekordy vylepšil.

 

Mgr. Ondřej Riljak