Od radek.castulik |

Vážení rodiče, zákonní zástupci, milí žáci a žákyně,

školní rok zahájí letos celkem 489 žáků ve 20 třídách.

Zaměstnanci školy připravili i pro tento školní rok několik novinek s cílem zlepšovat studijní podmínky a rozvíjet další možnosti vzdělávání, ale též zkvalitnit zázemí pro učitele a žáky. V uplynulých měsících a týdnech se tak podařilo vyměnit staré a již nefunkční osvětlení za nové led osvětlení ve všech halách pavilonu 2. stupně. Instalovat vedení internetu do tělocvičen a kabinetu TV. Realizovat poslední nákup šatních skříně, máme nyní dostatečnou kapacitu skříněk pro všechny žáky. Ve cvičné kuchyňce jsou nové sporáky a kuchyňské linky. Kamerový systém byl doplněn o kamery na halách 1. stupně a kamery také nově monitorují venkovní hřiště, vstup do školní družiny a parkoviště pod školní jídelnou. Nové lino je ve třech učebnách. Ve škole přes prázdniny proběhly tři turnusy příměstských táborů.

Právě začínající rok nám všem ve škole jistě přinese spoustu práce, ale věřím, že i mnoho zážitků a příjemných chvil strávených v rámci školních a mimoškolních aktivit, ať již to budou zájmové kroužky, exkurze, soutěže a olympiády, sportovní akce, či kurzy, besedy, návštěvy filmových či divadelních představení a mnoho dalšího. Přeji nám, ať je aktuální školní rok klidný, radostný a povedený.

O tom, co letos chystáme, se lze aktuálně dozvědět více z plánu akcí v systému Bakaláři či z celoročního plánu práce na webu školy, najdete nás také na Instagramu a Facebooku.

Přeji tedy všem žákům, učitelům, provozním zaměstnancům, ale i rodičům příjemný a úspěšný školní rok se Základní školou Lada!

Radek Častulík, ředitel školy